Bergo vloertegels
Vloeren

Bergo vloertegels de oplossing!

Het begon allemaal ergens in de jaren ’60, toen de oprichter Fritjof Bergquist, moe van het spelen van tennis op de saaie asfalt en / of grindpaden. Hij ontwikkelde een product dat later bleek de oplossing, niet alleen voor tennis maar ook voor de duizenden verschillende problemen vloeren in evenveel omgevingen.

De tennisbanen waren de weg naar gymzalen en andere gebieden waar ze zich bezighouden met sportieve activiteiten. Vandaag zijn we in een verscheidenheid aan spelletjes en sport. U vindt onze producten in de garage en opslagruimte, maar ook op terrassen, balkons en terrassen, vaak als een alternatief voor high-onderhoud en versplinterde houten dek. We zijn ook op openbare plaatsen, in de industrie en in de auto showrooms etc. We zijn ook in de zwaarste van alle omgevingen – op het schip dek, met zout water koeling vocht zon en warmte, allemaal op hetzelfde moment.Een test lab in het echte leven en dat heeft geresulteerd in dat we vandaag zijn op honderden schepen over de hele wereld, variërend van luxe cruiseschepen veerboten lijn.

Elke omgeving heeft zijn specifieke problemen. Daarom hebben we samen met de verschillende eisen, is volledig functioneel op maat gemaakte producten voor verschillende doeleinden ontwikkeld. Zonder compromissen op de basis multifunctionele eigenschappen, heeft een hele reeks verschillende designs en kleuren ontwikkeld, alles om zelfs de meest veeleisende.

Onze klanten zijn te vinden in alles van de eerbiedwaardige Café Opera in Stockholm, die gevonden oplossing in Bergo tegels aan de ingang en buiten zitplaatsen, de boer John Smith, die een oplossing voor vocht en schimmel problemen in zijn kelder gekregen. Ja, je hebt waarschijnlijk gegaan op onze verdieping eerder, zonder erover na te denken …

Bergo tegels zijn origineel en uit zijn bescheiden begin in 1972, zijn we nu een wereldleider in multi-functionele samengestelde vloeren in verschillende omgevingen en meer dan 70% van de omzet nog geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld.

Overal – 1 oplossing – Bergo Vloeren!

Kwaliteit


Kwaliteit is misschien wel de meest saaie gevonden woorden. Tegelijkertijd een van de belangrijkste. Voor ons, dit is de basis van alles wat we doen. Bij de ontwikkeling, productie, verkoop en levering. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, dat is het bewijs dat we kwaliteit serieus nemen. Ons motto is; Het juiste product op de juiste plaats op het juiste moment.

Eco


Al onze vloeren zijn het basismateriaal milieuvriendelijke polypropyleen. Tegels van polypropyleen, een materiaal dat kan worden gerecycled tot 100%. De vloeren kunnen ook worden gebruikt in meer directe vorm. Verplaatst van de ene locatie naar de andere. Uit de kelder naar de garage. Van de garage naar de patio. Of uit de winkel naar het magazijn. Kies gewoon de plaat tot het bord of “sheets” en “gezet op” de vloer waar u het wilt. Aangezien het niet nodig noch lijm, schroeven of spijkers, is een eenvoudig proces.


Milieubesef op een directere aanpak. Wij produceren al onze vloeren zichzelf en zijn georganiseerd in een milieu-systeem, en stelt ons in staat om volledige controle te hebben, van grondstoffen tot verpakt eindproduct. Zelfs onze verpakking is gemaakt van recyclebare materialen.
Milieuvriendelijk altijd beginnen met kleine stappen, een voorwaarde voor het nemen van de groten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *